6 dl täisterakaerahelbeid
1 dl rukkikliisid (sobivad ka muud kliid)
1 dl seesamiseemneid
1 dl päevalilleseemneid
1 dl kõrvitsaseemneid
1 dl linaseemneid
0,4 dl oliiviõli
1 dl mett
1 dl mandleid
1 dl rukkikliisid (sobivad ka muud kliid)
1 dl seesamiseemneid
1 dl päevalilleseemneid
1 dl kõrvitsaseemneid
1 dl linaseemneid
0,4 dl oliiviõli
1 dl mett
1 dl mandleid
1 dl india pähkleid
Kui mesi on tahke, sulata mesi. Sulanud mesi sega oliivõliga. Mõõda kaussi kokku kõik seemned ja kaerahelbed. Lisa mee-õli segu ja sega korralikult segamini. Vala müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning rösti segu 120 kraadises ahjus 45 minutit. Vahepeal tuleb müslit korduvalt segada. Lisa ka pähklid ja mandlid ning rösti veel 10 minutit. Lase plaadil täielikult jahtuda ning säilita kinnises purgis kuivas ja pimedas kohas.
Maitseb ideaalselt koos omatehtud jogurtiga.
0 comments:
Postita kommentaar