200 g lõhefileed
200 g kooritud krevette soolvees
jupp porrut
2 küüslauguküünt
2 dl kohvikoort
175 g maitserohelisega toorjuustu
tilli
0.5-1 laimi mahl
ürdisoola
sidrunipipart
parmesani
1/2 pakki e 250 g (täistera)spagette
200 g kooritud krevette soolvees
jupp porrut
2 küüslauguküünt
2 dl kohvikoort
175 g maitserohelisega toorjuustu
tilli
0.5-1 laimi mahl
ürdisoola
sidrunipipart
parmesani
1/2 pakki e 250 g (täistera)spagette
Spagetid keeta vastavalt paki õpetusele (mitte päris pehmeks). Puhastatud lõhefilee praadida vähese oliivõliga, maitsestada ürdisoola, sidrunipipra ja laimimahlaga. Küps lõhe tõsta kõrvale ning praadida samal pannil hakitud porru ja purustatud küüslauk. Tükeldada praetud lõhefilee ja lisada tükid porru-küüslaugu segule. Kui porru on pehme, lisada pannile koor, segada juurde toorjuust ning hakitud till. Maitsestada sidrunipipra ürdisoola ning laimimahlaga. Keerata kuumus maha ning lisada keedetud spagetid. Segada kõik omavahel. Viimasena lisada nõrutatud krevetid. Serveerimisel raputada üle riivitud parmesani ja hakitud tilliga.
0 comments:
Postita kommentaar