Need mandlid valmisid jõululauale ja ka kuuse alla kingikotti. Maitselt mõnusalt magusad, samas vürstikad, kerge jõuluse meki ja suussulava karamellise kattega. Nendes lihtsalt ei saa pettuda!
300-350g kooritud mandleid
125 ml fariinsuhkrut
1 tl kaneeli
2 tl piparkoogimaitseainet
3 spl mett
1 spl sulavõid
2 spl vett
Peale raputamiseks (fariin)suhkru-kaneeli segu
Segada kõik koostisained korralikult kokku, et kõik mandlid oleksid kenasti glasuuriga kaetud. Valada segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 150-160 kraadise ahju keskosas 30-40min. Vahepeal segada. Ahjust välja võttes eraldada mandlid üksteisest (glasuur taheneb ja hiljem peab muidu neid lahti murdma) ning raputada üle suhkru-kaneeliseguga. Lasta jahtuda.
/Prindi retsept/
300-350g kooritud mandleid
125 ml fariinsuhkrut
1 tl kaneeli
2 tl piparkoogimaitseainet
3 spl mett
1 spl sulavõid
2 spl vett
Peale raputamiseks (fariin)suhkru-kaneeli segu
Segada kõik koostisained korralikult kokku, et kõik mandlid oleksid kenasti glasuuriga kaetud. Valada segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 150-160 kraadise ahju keskosas 30-40min. Vahepeal segada. Ahjust välja võttes eraldada mandlid üksteisest (glasuur taheneb ja hiljem peab muidu neid lahti murdma) ning raputada üle suhkru-kaneeliseguga. Lasta jahtuda.
/Prindi retsept/
0 comments:
Postita kommentaar